Få umiddelbar tilgang her

Det er enkelt og tar bare få minutter å få tilgang til artikler på medlemssidene:

• Klikk på det foretrukne medlemskapet nedenfor.
    • Betal via PayPal på siden du kommer til. Du kan betale med kort dersom du ikke har PayPal-konto.
    • Du vil bli spurt om du ønsker å opprette PayPal-konto. Klikk "Nei takk" dersom du ikke ønsker dette. Du kommer da til "Takk for bestillingen" siden. Her må du klikke på "Gå tilbake til God Skole".
    • Du kommer da tilbake til God Skole sin side for brukerregistrering. For å opprette din brukerkonto må du lage et personlig passord.
    • Du får nå umiddelbar tilgang til artikler på ditt medlemsområde.

Det er også mulig å få tilsendt faktura på e-post. Du vil da få tilgang når fakturaen er betalt. Det tilkommer et fakturagebyr på kr. 35,-.

De ulike kategoriene medlemskap har ulikt antall artikler og har derfor forskjellig pris det første året. Fra andre medlemsåret koster alle varianter av medlemskap likt: Kr. 195,- pr. år.

Er du langsiktig vil medlemskap som totalbruker gi deg mest, både i forhold til det du betaler og med tilgang til alle artikler, alltid. Og da er det ikke regnet inn hvor mye du kan spare i tid, krefter og ikke minst frustrasjoner. Det vil komme nye artikler regelmessig.

Artikler for lærere

• Kr. 390,- for første år (2013). Kr. 195,- pr. år deretter

Artikler for foreldre

• Kr. 290,- første år (2013). Kr. 195,- pr. år deretter.

Artikler for skoleledere

• Gir også tilgang til artikler for lærere og assistenter
  • Kr. 490,- for første år (2013). Kr. 195,- pr. år deretter

Artikler for assistenter

• Kr. 290,- første år (2013). Kr. 195,- pr. år deretter

Artikler for studenter

• Gir tilgang til artikler for lærere
  • Kr. 290,- første år (2013). Kr. 195,- pr. år deretter.

Artikler for totalbrukere

• Gir tilgang til alle artikler
  • Kr. 590,- første år (2013). Kr. 195,- pr. år deretter.

Medlemskapet gjelder for kalenderåret.

Gruppemedlemskap (Skoler, FAU)

• Alle ansatte på en skole
  • Alle medlemmer i FAU
  • Andre
Les mer om gruppemedlemskap og spar opp til 90 prosent.